sunnuntai 18. tammikuuta 2015

No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle?

Olen jo jonkin aikaa ajatellut uudistaa blogini ulkoasun. Nyt sitten löytyi sopiva aika sille puuhalle. Tiesin jo etukäteen, että minun kannattaa varata siihen aikaa. koska miusta on kiva mallailla eri värejä, tyylejä ja fontteja keskenään. Mie saan kulutettua siihen hommaan tovin jos toisenkin. Päädyin sitten tällaiseen vihreäsävyiseen kesäteemaan. Mietin tosin, että onkohan jo liian vihreä. Hmmm... mutta ehkä tällä mennään ainakin jonkin aikaa :)

Tässä pitkästä aikaa avainkaulakoruja myyntiin. Kaikki on siis tehty vahatusta puuvillanarusta ja puuhelmistä. Että nuo helmiäishohtoiset puuhelmet on ihania! <3 Näissä kokeilin käyttää turvalukkoa. Jos koru sattuu jäämään johonkin kiinni/väliin, niin napsahtaa poikki tarpeeksi kovan nykäisyn seurauksena.

Tämä ensimmäinen jäi omaan käyttööni. Osittain siksi, että olin jo pitkään halunnut tehdä itselleni tämänmallisen korun, osittain siksi, että tämä oli ensimmäinen, mihin kokeilin tuota turvalukkoa.
 Kaunis, vaaleaan puuvillanaruun tehty koru. Helmet ovat violetin ja pinkin sävyisiä.
Hinta 16 €


 Violettisävyinen avainkaulakoru, jossa värikäs yksityiskohta.
Hinta 16 €

Kaunis pinkki-violettisävyinen avainkaulakoru. Helmet ovat tavallisia, lakattuja puuhelmiä.
Hinta 16 €

Värikäs avainkaulakoru. Tässä nuo isot, vihreät helmet ovat ainoastaan helmiäishohtoisia, muut ovat lakattuja puuhelmiä.
Hinta 16 €.

Tässä vielä tarkempi kuva turvalukosta. Sain siinä pienen tovin miettiä ja pyöritellä narua, ennen kuin keksin, miten saan sen sievästi kiinni tuohon koruun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti