torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri

Tänä vuonna miulla on ollut aivan hirvittävä askartelukuume. Joulukortteihin asti se ei kuitenkaan yltänyt, vaan halusin tehdä joulukalenterin. Parisen viikkoa sitä näpertelin, vaikken kuitenkaan aivan joka päivä. Viimein torstaina se sitten valmistui :) Ensin lähikuva koko komeudesta. Tein joulukalenterin siis erilaisia pahvipakkauksita, jotka päällystin ja koristelin. Parittomat luukut olen tehnyt vessapaperin hylsyistä. Samalla tavalla tein pari vuotta sitten myös lahjapaketit silloisille joululahjoille. Luukku 24 on muita huomattavasti isompi. Se on lähinnä käytännön syy, näin siihen mahtuvat kaikki muut luukut, ja säilyttäminen on helpompaa :) Aluksi laitoin kalenterin roikkumaan narun varaan, kunnen muistin, että meillähän on ylimääräiset ledvalot. Joten lopulta ne roikkuvat ledvaloketjussa.


Tässä lähikuvaa luukuista. Ostin kalenteria varten 24 puista pyykkipoikaa sekä 12 tähtikuviota ja 12 lumihiutaletta. Mieheni maalasi pyynnöstäni puolet pyykkipojista ja kaikki lumihiutaleet valkoisiksi :)

Tässä tärähtänyt lähikuva luukusta 24. Tätä luukkua en ole muuten tehnyt itse paitsi tuon ruusukenumeron. Luukku on silti kierrätetty, sillä sain sen kaveriltani synttäreinäni. Nyt se pääsi koristamaan joulukalenteriani.

Sekä minä että mieheni laitamme luuukkuihin jotakin pientä toisillemme, niin me molemmat saamme sitten yllättyä joka aamu.

Nyt sitten onkin aika suunnata katsetta kohti viikonloppua ja itsenäisyyspäivää! Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

  1. Onpa kiva joulukalenteri! Itse ei tullut tänä vuonna askarreltua sellaista... Mutta yritän muutoin toteuttaa jouluisia ideoita:)

    VastaaPoista