sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Siivousrupeama

Kuten aiemmin kerroin, olen nyt aloittanut  siivousurakan noiden helmieni suhteen. Ja tämä ei siis liity noihin korusatseihin, joita tipyttelen tänne blogiini aika ajoin. Niitä tuntuu kertyvän koko ajan lisää, ja sitten jää aina muutamia ylimääräisä helmiä töistäni. Toiseksi helmivarastoni vaatii muutenkin siivoamista, koska jotenkin aina tietyin väliajoin helmivarastoni näyttää siltä, että hurrikaani olisi vieraillut siellä.Täytyisi opetella pitämään helmet aina siistissä järjestyksessä. Pitäisi myös ostaa lisää bokseja, missä voisin säilyttää helmiä. Varsinkin puuhelmet vaatisivat itselleen omaa säilytyslaatikkoa. Nyt ne kaikki ovat pienissä minigrip-pusseissa korissa.

Tein muutamia Memory wire -rannekoruja osittain juuri sen vuoksi, että niihin saa upotettua paljon helmiä. Nämä kaikki neljä kaunokaista ovat myös myynnissa hintaa 6 €/ kpl.


Tämä on tehty puuhelmistä. Söpö, eikös vain? :)

Tämä on tehty lasihelmistä. En ole aiemmin yhditänyt sinistä ja violettia kovinkaan paljoa. Sointuvat kuitenkin hyvin yhteen, vai kuinka? :)

Ja sitten ruskea-vihreä koru. Ruskeat helmet ovat muovihelmiä ja vihreät ovat lasihelmiä. Ruskeista helmistä on aina vaikea tehdä koruja, koska en itse ole ruskean ystävä. Lopuutulos kuitenkin miellyttää silmääni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti