torstai 23. huhtikuuta 2015

Kimalteleva avainkaulakoru

Tänään huomasin, että blogilista-palvelu loppuu 1.6.2015 :( Harmi, koska sen kautta on niin näppärä seurata toisten blogeja ja etsiä tietystä aihepiiristä kiinnostavia kirjoituksia. Onkohan olemassa vastaavaa palvelua? Ja ainakin myös oma blogini on saanut blogilistan kautta eniten katselijoita.

Muuten olen tänään ollut iloinen kuin peipponen :) Gradu valmistuu hyvää vauhtia ja syksyllä saan paperit ulos. Olen myös tänä vuona päättänyt osallistua toukokuussa Siivouspäivään; tietenkin sllä edellytyksellä, että ei sada ja/tai ole hirveän kylmä. Olen tyhjentänyt kaappejani ylimääräisistä vaatteista, laukuista ja kengistä. Kaikki ovat kyllä hyväkuntoisia jne., mutta kun on se perusongelma eli niitä ei tule käytettyä. Turhaanpa ne siellä kaapissa ovat. Ajattelin myös ottaa Siivouspäivään mukaan muutaman parin tekemiäni korvakoruja ja koettaa myydä niitä, ihan vain kokeilumielessä :)

Tein itselleni taas avainkaulakorun. Tämä koru sopii monen eri värisen vaatteen kanssa. Helmet ovat abakus-helmiä, jotka kauniisti kimaltelevat. Tosin kameraan on hankala saada niiden oikeaa sävyä juurikin tuon kimaltelemisen vuoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti