keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viikonloppua odotellessa :)

Kesäkuu alkaa olla jo lopuillaan, ja mitä se tuokaan tullessaan? No, tietysti palkkapäivän! Eli tarkoittaa se sitä, että tämä nainen pääsee pitkästä aikaa tilaamaan helmiä! Ihanaa!

Aika on taas kulunut kuin siivillä, lähinnä töiden merkeissä. Juhannusta päästiin kuitenkin viettämään mökille tuonne Itä-Suomeen. Oli ihanan rentouttavaa, ja sunnuntaina aurinkokin alkoi paistamaan aamupäivästä. Rantasauna kesällä on kyllä aivan ihana asia, ja tulinpa heittäneeksi myös talviturkin pois.

Valitettavasti helmeily on jäänyt vähälle, mutta tulevana viikonloppuna ajattelin yhden päivän pyhittää kokonaan helmeilylle..saa nähdä, onko se päivä sitten lauantai vai sunnuntai.

Joten uutta odotellessa, laitan tänne jotain vanhaa (ja sinistä). Tämän korusetin tein itselleni viime vuonna ihan alkusyksystä. Se oli myös samalla ensimmäinen tekemäni korusetti.


Myöhemmin tein äidilleni samantyyppisen korusetin joululahjaksi. Käytin siinä pääasiassa kirkkaita, ovaalinmuotoisia lasihelmiä. Mutta unohdin ottaa kuvan siitä, kuten myös muista tekemistäni joululahjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti