lauantai 19. heinäkuuta 2014

Mateleva viikko...

Kuluva viikko on tuntunut matelevan niiiiin hitaasti.....liekö syynä sitten hiostava helle? Ehkä se saa kaiken matelemaan hyvin hitaanlaisesti. Viikonlopun käytän vain rentoutumiseen, lähinnä lehtien ja sarjakuvien lukemiseen. Ei ole kiire mihinkään, ei tarvitse tehdä mitään. Tosin, jos huomenna innostun, niin voisin tehdä koruilleni pienen inventaarion. Pitäisi keksiä lisää säilytystilaa ;)

Inspiraationi on nyt hiukan hukassa. Tai oikeammin sanottuna, on vain iskenyt saamattomuus päälle myös helmeilyssä. Pari viikkoa sitten tilasin helmiä ja tarvikkeita, mutta en vielä ole paljoa mitään tehnyt niistä. Jotakin pientä väsännyt, mutta kuvia en ole jaksanut (lue: muistanut) ottaa, niin laitan ne myöhemmin tänne blogiin.

Joten sitä odotellessa, tässä jotakin vanhempaa aikaansaannostani eli kaksi kaunista avainkaulakorua. Molemmat tein preciosan lasihelmistä sekä tuosta ihanasta ketjusta, jossa on on avattavat lenkit <3 Kaunita eikös? Ja avainosa on myös irrotettava, jolloin niitä voi käyttää myös tavallisena kaulakoruna. Molemmat ovat myynnissä hintaan 20 €/ kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti