lauantai 27. syyskuuta 2014

Memory wire -rannekoruja

Kylläpä aika rientää, nyt on jo syyskuun loppu. Täällä Oulussa on ollut mukavan aurinkoista, mitä nyt torstaina oli kunnon syysmyrsky ja nytkin tuulee vauhdikkaasti. Itse pidän syksystä: sen väreistä ja tunnelmasta. Myös syksyn myrskyt ja tuulet ovat minusta ihania, kun voi kääriytyä sisällä peittoon ja ottaa hyvän kirjan esiin (sekä kissan syliin, jos saa jommankumman kiinni). Ja ulkoa on aina ihana tulla sisälle lämpimään, käydä vaikka suihkussa ja juoda sitten kahvit. Ja kohta alkaa taas kynttiläaika :) pitäisi laittaa lyhdyt parvekkeelle piakkoin....sisällä tosin saa nyt olla tarkkana, etteivät jotkut pienet kisulit polta itseään (tai kämppää).

Ja syksy on tietysti myös loistavaa helmeilyaikaa! En tiedä miksi, mutta minusta on parasta helmeillä sadesäällä. Ehkä silloin keskittyy paremmin sisällä tekemiseen toisin kuin kirkkaalla säällä...?

Tässä pari memory wire- rannerengasta. Kaikissa olen käyttänyt tavallisia  6 mm ja 8 mm lasihelmiä. Kaikki nämä kaunokaiset ovat myynnissä hintaan 6 €/ kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti