sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Koruteline!

Olen tässä jo pitkään haaveillut korupuusta. että saisin kaikki korut nätisti yhteen paikkaan laitetuksi. Silloin ei tarvisisi päätään vaivata, missä mikäkin koru on. Korupuu-idea kuitenkin joutui väistymään kissojen takia. Todennäköisesti puusta olisi tullut vain kissojen lelu...täytyi siis jättää ajatus hautumaan pääkoppaan. 

Pari viikkoa sitten lamppu syttyi ja inspiraatio iski. Ja tietenkin inspiraatio tuli tunti ennen kuin täytyi lähteä keilaamaan. Seuraavana päivänä pääsin vasta työn touhuun. Viikoilla en kuitenkaan ole kerennyt tehdä korutelinettäni yhtään, joten sain sen vasta eilen illalla valmiiksi. Ja siitä tuli upea (vaikka itse sanonkin)! 
Teline on koukuilla kiinni vaatekaappini ovessa. Ja telineessä on paljon tilaa myös tuleville tekeleilleni eli kasvunvaraa löytyy ;) Telineen tein kukkakepeistä ja narusta sekä ompelulangasta. Ja kissat olivat hyvin kiinnostunieta noista langoista ja naruista, mutta ylivoimaisesti voiton vei nuo kepit. Onneksi oli ylimääräisiä, joita annoin kissoille.

Niin, ja meillähän on tosiaan nyt kaksi kissaa. Tipsu tuli meille noin kuukausi sitten, ja ikää herralla on noin 3 kuukautta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti