tiistai 2. joulukuuta 2014

Hyvää joulukuuta!

Eilen sitten alkoi joulukuu, ja sai avata joulukalenterin. Tosin oma kalenterini on taas tänä vuonna Aku Ankasta tullut kalenteri :D Tänä vuonna siinä saa arvuutella piirtäjiä eli joka luukussa on Akun kuva, ja kolme vaihtoehtoa piirtäjäksi. Itse tunnistan vain varmasti vain neljä piirtäjää, joten saa nähdä meneekö arvaukset oikein....

Korurintamalla on ollut melko hiljaista nytten. Syitä löytyy kolme. Ensimmäinen on Valontuojat-kirja, jonka lainasin kolmisen viikkoa sitten kirjastosta. Hyvä kirja (n.700 sivua), ja olen nyt hiukan yli puolivälin. Toinen syy on gradu, jota päivisin teen. Ja kolmas syy on palapelit! Olen hurahtanut palapeleihin ihan täysin. Aloitin noin kolme viikkoa sitten jouluaiheisen 1000 palan palapelin, josta olen tehnyt jo noin 85 % valmiiksi. Sen tekeminen on ihan hirveän koukuttavaa...sitä huomaa tehneensä sitä monta tuntia, kun kelloon vilkaisee.

Tässä kuitenkin noin vuosi sitten tekemäni rannekoru sekä korvakorut. Rannekorun tein itse asiassa pikkujouluihin. Materiaalina on lasihelmet ja ketju. Tekemiseen kului muutamia tunteja, koska tekemistä korussa riitti, kun jokainen helmi piti erikseen ketjuun kiinnittää. Korvakorut tein samoihin aikoihin, ehkä hiukan aikaisemmin. Materiaalina fasettihiotut lasihelmet ja sydämenmuotoiset lasihelmet. Kamera vääristää hiukan noiden kirkkaiden helmien väriä noissa korvakoruissa. Ne näyttävät jotenkin kellertäviltä, jota eivät sii oikeasti ole :)


2 kommenttia:

  1. Oikein ihanat korut, tykkään noista korviksista. Punainen kun on minun lempiväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Punainen on miusta niin joulun väri, että käytän näitä yleensä talvella (ja usein ennen joulua). Oma lempivärini on sininen, ja usein monet koruni ovat kummasti sinisävyisiä :)

      Poista