sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Keväiset korvakorut

Juu, kyllä, vuodenajoilla on hyvin selkeä vaikutus helmeilyni tuotoksiin. Näin keväällä vihreän eri sävyt ja keltaisen eri sävyt ovat vahvasti edustettuina koruissani. Niin myös näissä riipuskorvakoruissa: 

Käytin näissä korvakoruissa 6 mm lasihelmiä. Koukut ovat hyvin tummat grafiitinväriset. Noita tummia koukkuja minulla on parisenkymmentä, mutten oikein osaa käyttää niitä: minusta kun useimpiin koruihin sopivat vaaleammat koukut. Mutta näihin nuo tummat koukut sopivat (jopa) yllättävän hyvin :)

Korvakorut tein ehkä noin kaksi viikkoa sitten, kun oli kaunis ja aurinkoinen sää. Hiukan myöhemmin sitten tein niille kaveriksi rannekorun memory wireen.

Miulla on nyt semmonen projekti menossa nimeltään "Siivousurakka". Tämä urakka ei siis liity noihin korvakorusatseihin, joita  tiputtelen blogiini. Pari kuukautta sitten muuton myötä tuli jälleen siivottua ylimääräistä tavaraa pois. Ajattelin sitten ulottaa tämän siivousurakan myös helmien puolelle. Aion siis ensin käyttää olemassa olevia helmiä pois mahdollisimman paljon ennen kuin tilaan uutta. Sikäli onnistunut ihan hyvin, että katsoin juuri, että olen viimeksi tilannut helmiä tammikuun alussa. Ja nyt on sentään jo maaliskuu! Ajattelin olla hankkimatta uutta ainakin vielä huhtikuun ajan. Toukokuussa on lienee taas Oulussa kädentaitomessut, missä voisi käydä pyörähtämässä ja katsella sitten, josko ostaisi uusia helmiä. Mutta sitä odotellassa, ensin vanhat helmet käyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti