tiistai 18. helmikuuta 2014

Aloitus...


Kuukauden mietinnän jälkeen aloitin oman blogin, jossa esittelen itse tekemiäni ja suunnittelemiani koruja.  Yleensä aikaa tehdä koruja on opiskelujen ja töiden ohella, vain viikonloppuisin ja lomilla, mutta muina aikoina niitä onkin hyvä sitten suunnitella ja pyöritellä ideoita päässään. Sain innoitukseni koruiluun kesällä 2013, ja sen jälkeen onkin täytynyt raivata tilaa helmille ja ostaa muun muassa säilytyspakki helmiä varten. Ja silti tilaa tuntuu olevan aivan liian vähän. Sitä kun kuvittelin alussa, että helmeily on sikäli hyvä harrastus, että helmet eivät vie paljoakaan tilaa. Kummasti sitä on huomannut erehtyneensä puolen vuoden aikana.


Eniten tykkään tehdä avainkaulakoruja; kenties siksi, että niissä voi olla luovempi kuin korvakoruissa tai rannekoruissa, ja niillä on myös selkeä käyttötarkoitus. Ensimmäinen tekeleenikin on avainkaulakoru, koska halusin itselleni nätin ja tyylikkään avainkaulakorun työhöni asiakaspalveluun. Ja tästä se kaikki alkoi:
Tuossa olen käyttänyt muovihelmiä ja vahvaa siimaa. Helmetkin ostin sieltä sun täältä, koska tuolloin kesällä minulla ei ollut mahdollisuutta ostaa vielä oikeista helmikaupoista mitään (ei edes verkkokaupoista), kun en kesää Oulussa viettänyt ja tietokoneen käyttö mahdollisuus oli rajallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti