lauantai 15. maaliskuuta 2014

Korallirannekoru(kohan?)

Tässä pieni ikuisuusprojektini. Lainasin kesällä Kuopion kirjastosta Helmihullut-kirjan, ja bongasin siitä tämän rannekoruohjeen. Oulussa en tosin sitten saanut kirjaa käsiini, joten tein rannekorun ulkomuististani. Muistaakseni korun nimi on korallirannekoru. Aloitin tekemisen syyskuussa, ja sain sen valmiiksi hiukan ennen joulua. Jotenkin se vain jäi keskeneräisenä lojumaan hyllylle....Koko syksyn se kummitteli mielessäni, ja joulukuussa päätin taas tarttua tähän. Siinä vaiheessa olin tehnyt sitä noin 2/3 osan verran.

Tämän tekeminen ei ihan kivuliasta ollut, koska jouduin kerran aloittamaan kokonaan alusta ollessani jo puolessavälissä. Tein uudestaan hiukan yli puolenvälin, kunnes lanka loppui. Jouduin päättelemään langan, ja sitten se jäikin hyllylle odottamaan inspiraationi paluuta.  Olen kuitenkin tyytyväinen kun sain sen tehtyä, koska se on kaunis. Ja myös hyvin kesäinen.


Käytin korussa erivärisiä sinisiä siemenlasihelmiä ja 8 mm vihertäviä ja sinisiä lasihelmiä. Koru on tehty kokonaan lankaan, johon pujottelin helmet helmineulan avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti