keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ympyröitä korviin ja ranteeseen


Huhhahhei! Tammi-ja helmikuussa valmistui aikamoinen läjä koruja, joita tiputtelen tänne blogiin vähän kerrallaan. Loppukevät näyttää aika kiireiseltä luentojen ja muun elämän suhteen, että saa nähdä, milloin (ja mistä?) löytää rakoja tehdä uusia koruja.  Seuraavassa esittelyssä "vahingossa" syntyneet korut.

Ympyränmalliset korvakorut, jotka ovat todella keveät. Käytin näissä korvakoruissa muovihelmiä ja memory wireä yhden kiepin verran, ja korvisten halkaisija on 6 cm (jotenkin tässä kuvassa näyttävät todella isoilta). Kuten kuvastaa näkyy, väri on liukuva, tarkoitukseni oli tehdä alunperin täysin erilaiset riipuskorvakorut, mutta helmet eivät riittäneet, joten lopputuloksena syntyivät nämä. Korvakorut ovat myytävänä hintaan 6 €.Tämä seuraava settikin on tehty memory wirestä. Myös tässä käytin muovihelmiä ja halkaisja on sama 6 cm. Rannekoruun laitoin lukon, koska se on siten pitävämpi. Memory wireen ei varmaan kovinkaan useasti laiteta lukkoa, mutta idea tähän tuli vahingossa. Leikkasin memory wiren liian lyhyeksi, mutta en halunnut sitä kuitenkaan hukkaan heittää. Sen vuoksi sekä korvakorut että rannekoru eivät ole täysiä ympyröitä. Setti on myytävänä hintaan 10 €.


Se on jännä, kuinka hyvin monesti, korujen ideat tulevat vahingossa.  Lopputuloskaan ei aina näytä siltä  kuin etukäteen kuvitteli, koska saattaakin huomata, että hups! tarvikkeet eivät riitäkään. Mutta sekin vaatii sitten luovuutta ja mielikuvitusta, että saa hyvän lopputuloksen. Toinen vaihtoehtohan olisi tilata lisää tarvikkeita (houkuttelevaa, mutta ei aina mahdollista).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti