keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Orjankoruja

Ja kiire jatkuu, vaikkakin alkaa jo helpottaa. Suurin osa kursseista on jo puolessavälissä, yksi jopa loppuu tällä viikolla. Tosin vastapainoksi tällä viikolla myös alkoi yksi kurssi. On jotenkin vaikea orientoitua siihen, kun harvoin näin loppukeväästä mikään kurssi enää alkaa. Ajatuksetkin ovat jo siirtymässä pikkuhiljaa kohti kesää. Ja vaikeammaksi orientoitumisen  tekee vielä se, että se kurssi on maanantaisin ja tiistaisin klo 8-10 ja perjantaisin klo 12-14. Ei oikein kasvatusfilosofinen pohdinta nappaa tuohon aikaan..

Sunnuntaina tuli tehtyä oikein kunnon kevätsiivous. Pestiin ihan kaikki matot lattiat luututtiin ja imuroitiin ja pyyhittiin pölyt tasoilta. Ikkunat odottaa vielä pesuaan, koska hiekkoja ei oltu vielä silloin poistettu pihalta. No, ne poistettiin sitten maanantaina. Mutta nyt on kuitenkin ihanan raikas ja puhdas koti :)

Ja sitten itse asiaan eli koruihin ja helmiin. Esittelen tässä kaksi orjankorua, jotka tein jokin aika sitten.Tiedä sitten tuleeko noita koskaan käytettyä, mutta ainakin ne ovat kauniit. Ensimmäisessä käytin 2 mm panssariketjua (meinasi hermot mennä, kun se on niin pientä) ja sininen helmi on 8 mm viistehiottu lasihelmi.

Toisessa käytin papuketjua, ja 4 mm vihreitä biconehelmiä sekä 8 mm mustaa viistehiottua lasihelmeä.

Suurin vaikeus tässä oli saada noista sopivan kireät, niin etteivät ne puristaisi ja voisi liikutella käsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti