maanantai 21. huhtikuuta 2014

Rannekoruja

Ihana kevät ja aurinko. Ja lasitettu parveke. Pääsee jo nauttimaan kahvia parvekkeelle, jossa lämpötila hipoo jo +25 celsiusta. Pieniä arjen iloja, vai mitä? Ja avasin myös vihdoinkin viikonloppuna pyöräilykauden. En siis harrasta talvipyöräilyä, joten pyörä on ollut varastossa jostakin marraskuusta lähtien. Se on aina jännä fiilis lähteä ekan kerran pyöräilemään. Tällä kertaa ei reidet menneet heti kipeiksi, vaikka parin päivän aikana tuli pyöräiltyäkin noin 25 kilometriä. Saattaa johtua ehkä taijista, koska siinä harjoitetaan reislihaksia paljon.

Ja tänään minä sitten myös sorruin! Nimittäin tilaamaan helmiä ja erinäisiä tarvikkeita. En olekaan tilannut mitään sitten helmikuun, ja nytkin piti odottaa vielä pari viikkoa, kun tuossa toukokuun alussa on Oulussa Osaavat kädet -messut, josta olin ajatellut sitten täydentää varastoani. Täytynee pienentää messuille suunnittelemaan budjettia...

Tässä kaksi kaunista rannekorua. Näissä molemmissa käytin 8-10 mm lasihelmiä, jotka sitten liitin ketjuun.Molemmis on myös nk. T-lukko. Itse olen mieltynyt niihin, koska ne on kaikkein helpoin saada itse ranteeseen kiinni.

Molemmat rannekorut ovat myös myynnissä hintaan 8 €/ kpl.

Rannekoru 1

Rannekoru 2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti