keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Halloween-korut

Mie en oo ikinä innostunut mistään erikoisista (ja amerikkalaisista) juhlapyhistä esimerkiksi Halloweenista. Mutta tänä vuonna suunniteltiin kavereiden kanssa pitävämme piene pirskeet Halloweeninä. Ideana olisi myös, että pukeuduttaisiin joksikin hahmoiksi. No, mistä koruntekijä aloittaa pukunsa suunnittelun? Tietysti koruista! Puvusta ei siis ole vielä tietoakaan, mutta onpahan nyt ainakin korut :D

Nämä kaikki on tehty (yllätys, yllätys) fimomasaasta. Ensin tein kurpitsat, ja ne onnistuivat mielestäni todella hyvin. En tosi  yrityksestä huolimatta saanut aikaan sitä perinteistä hammassuuta, joten näillä minun kurpitsoillani on ihan tavallinen suu.


Olen siis melko varma, että laitan nuo kurpitsat korviini heilumaan. Kuitenkin noiden jälkeen pyörittelin valkoista fimomassaa kädessäni, ja tadaa, niin syntyivät aaveet! Nekin ovat kyllä hienot. Ajattelin myös, että voisihan sitä tehdä kurpitsat tuon hatun kanssa.


Kun tein näitä koruja, niin mies tuli töistä kotiin. Aikansa siinä pyöri ja hääri, ja otti sitten valkoista fimoa, ja alkoi sitä pyöritellä. Ja hänen luomuksensa on tässä, josta sitten tein itselleni kaulakorun:

Mutta kuka arvaa, mikä tämä oikein on? Itse en ihan heti arvannut.  (ja oikea vastaushan on hattivatti :D) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti