torstai 8. toukokuuta 2014

Messutunnelmissa

Kun edellisissä postauksissani kerroin hiukan helmiliikkeistä ja tuotteiden ostamisesta, nyt uskallan näyttää, mitä itse ostin Oulusta Kesäpiha-messuilta. Oulussa järjestettiin suurmessut 3.5.-4.5. Ouluhallissa, Siellä oli kolmet eri messut samaan syssyyn: Osaavat kädet, Piha ja puutarha sekä Kunnossa -messut, Itse vietin suurimman osan ajastani Osaavat kädet -puolella eli siis kädentaitopuolella. Siellä oli paljon eri helmiliikkeitä, ja haahuilin siellä hyvin onnellisen näköisenä...

Oi, sitä helmien paljoutta! Hypistelin ja ihastelin eri helmiä ja huokailin ihastuneesti. Olin kuitenkin (onneksi) katsonut etukäteen, mitä minun tulee ostaa, ja jopa muistin ostaa kyseiset tarvikkeet. Tosin mukaan tarttui (luonnnollisesti) myös muutakin. Oli ihana päästä pitkästä aikaa koskettelemaan ja hiplailemaan helmiä :) Ne näyttävät paljon kauniimmilta livenä kuin nettikaupassa.
 

Tässä kuvaa, mitä kaikkea ostin. Tällä kertaa ostin eniten helmiäishohtoisia puuhelmiä. Nuo siniset ja violetit helminauhat ovat simpukankuorihelmia. joihin olen aivan rakastunut.  Ja nyt on aivan pakko pikkuisen hehkuttaa ihanaa Helmien Taloa. On ylivoimaisesti suosikkiliikkeeni, ja siksikin niin ihana, kun kiertävät noilla messuilla. Nytkin suunnistin heti heidän pisteelleen, ja eniten ostin tavaraa juuri heiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti