sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pullantuoksuista sunnuntaita

Viikko, ja varsinkin viikonloppu, on hurahtanut kuin siivillä. Olen viikonlopun yksin kotona todella pitkästä aikaa, kun mies on poissa, ja olen kyllä nauttinut tästä täysin rinnoin. Eilen kävin siiouspäivässä katselemassa kaverin kanssa kirppispöytiä. Löysin itselleni vain yhden kesämekon. Olisin kaivannut capri-housuja, mutta sellaiset eivät osuneet silmääni. Lisäksi haluan värikkäitä kesävaatteita, mutta siellä oli hirveän paljon tummia vaatteita, mälsää :( Elokuussa sitten uusiksi, ja saatanpa jopa itse mennä myymään sinne joitakin itselleni ylimääräisiä vaatteita ja tavaroita pois.

Sunnuntaina päätin sitten ryhtyä leipomaan. Tai no oikeastaan, päätin sen jo perjantaina. Sunnuntai on hyvä leivontapäivä, koska ulkona on sateinen keli pitkästä aikaa. Leivoin korvapuusteja, joita olen himoinnut jo hyvän tovin. Täytin myös kansalaisvelvollisuuteni ja kävin myös äänestämässä eurovaaleissa. Sekin asia on ollut koko viikon mielessä, mutta aamulla olin sen iloisesti unohtanut. Onneksi Google muistuttaa meitä huonomuistisia :) Ja äänestyksen jälkeen sainkin sitten hyvät pullakahvit juotua ja syötyä kaverini kanssa, jonka kutsuin kylään.

Tässä on sitten lasinmerkkaajia. Nyt ei tarvitse enää miettiä, minne sen oman lasinsa laski. Tein nuo memory wire -sormuskokoon. Nuo on myös sikäli käteviä tehdä, että niihin voi käyttää ylimääräisä yksittäisiä helmiä. Ja tajusin myös jokin aika sitten, että niilä voi myös merkata kahvikupit, koska ne voi laittaa kupin korvaan roikkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti