sunnuntai 31. toukokuuta 2015

(Ihana) Rannekoru

Kuten otsikko jo kertoo, nyt on vuorossa ihana rannekoru, ainakin se on ihana omasta mielestäni.  Helminä käytin preciosan soikionmuotoisia puuhelmiä sekä metallihelmiä (ei siis preciosan). Tein rannekorun memory wireen. Tässäkin, kuten niin monessa muussakin asiassa, alku oli hankala. Kun pujotin helmiä memory wireen, se vaijeri tahtoi kääntyä aivan väärään suuntaan. Mutta kun työ edistyi, myös pujottaminen helpottui. Ja lopputulokseen olen supertyytyväinen. Rannekoru on avonainen eli siinä ei siis ole lukkoa, eikä sen päädyt ole kiinni toisissaan. Kuvassa se ei oikein kunnolla erotu, mutta varmaan ymmärrätte, mitä tarkoitan. Helmiä jäi kaksi ylimääräistä, joten tein niistä korvakorut. Aika hyvin siis riitti helmet, kun en etukäteen niitä laskenut mitenkään...

EDIT 8.6.2015: Teinpäs tuohon sittenkin lukon. Halusin siihen sittenkin lukon, koska tuo memory wire hiukan venyy käytössä, niin lukko tuo turvallisuutta siihen. Halusin kuitenkin myös helpon kiinnityssysteemin siihen, niin laitoin siihen magneettilukon. Valitettavati kuvaa siitä ei nyt ole, mutta ehkäpä saan sen joskus tänne laitettua.


Kuten jo tuossa aiemmin kerroinkin, menen eri paikkakunnalle kesätöihin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että en todennäköisesti kovin aktiivisesti blogia päivitä kesällä. En voi ottaa helmityötarvikkeita mukaani (siihen menisi jo varmaan yksi matkalaukku), joten koruilu on sen vuoksi vähäisempää kesällä. Harmi, sillä olen juuri saanut inspiraatiota :D Muutama blogiteksti kuitenkin odottaa julkaisuaan luonnoksissa eli, kyllä täällä blogissa on myös kesällä elämää :) 

Ja kuten monet teistä varmaan jo tietävätkin, niin blogilista lopettaa nyt maanantaina 1.6. Muistutan sen vuoksi vielä kerran uudesta palvelusta eli Blogipolusta (http://blogipolku.com/), jossa blogiani voi edelleen seurata :)

Hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti