torstai 28. toukokuuta 2015

Korvakorut metallilangasta

Taisin jo aikaa sitten sanoa, että aion ottaa itseäni niskasta kiinni, ja alkaa tehdä metallilangasta koruja enemmänkin. Ei ole suunnnitelma pitänyt, ei sitten yhtään. Tilasin jigialustan jo aikoja sitten, ja nyt aloin harjoitella sillä. Ensimmäiset korvakorut sillä ovat tällaiset:


Tuon mallin ohje tuli jigialustan mukana. Ei  niistä ihan  symmetrisiä tullut, mutta kuitenkin ihan tarpeeksi hyvät itselleni. Kamera hiukan vääristää valoa, sillä nuo helmet ovat violetit. Mutta kaipa tässäkin harjoitus tekee mestarin.... pitäisi vain harjoitella useammin kuin kerran parissa kuukaudessa.

Tein myös toiset korvakorut, joiden ohje oli Linda Jonesin kirjassa.

Nämäkään eivät täysin symmetrisiä ole, mutta siitä huolimatta näistä tuli tosi kivat ja ihanat, vaikka itse sanonkin. Ohjeessa käytettiin 6 mm biconeja, mutta omista korviksista tuli pienemmät, ja niihin mahtui vain 4 mm biconet. Onneksi oli noita punaisia jäljellä vielä. Alunperin tarkoitukseni oli tehdä violeteista biconeista nämä korut, mutta ei ne 6mm helmet olisi millään mahtuneet noihin väleihin. Täytyisi varmaan ottaa aina ekstraa siihen metallilankaan, eikä luottaa ohjeessa sanottuun määrään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti