perjantai 29. toukokuuta 2015

Pakko kuluttaa!

Sain viime viikolla iloista postia: 30 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan, ja sen viimeinen käyttöpäivä oli 28.5.2015. Alunperin kortti oli siskoni, mutta hän on ulkomailla, joten äiti laittoi kortin minulle. Iski pieni paniikki, että mitähän sitä ostaisi, kun itse tykkään käyttää kirjastoja (olenhan sentään tuleva kirjastontäti), mutta eihän korttia voi käyttämättäkään jättää. On siis pakko kuluttaa. Kamala länsimainen ongelma. Menin Suomalaiseen kirjakauppaan kuluttamaan aikaani, vaikkakin jouduin sitten lähtemään kesken pois, kun aika loppui. 45 minuutin kulutta poistuin sieltä mukanani seuraava kirja:
Kirja maksoi 15 euroa (oli tarjouksessa).Ihastuin tuohon korukirjaan, koska sain siitä paljon hyviä ideoita, mutta saa taas nähdä, koska ehdin niitä toteuttaa.

Kassalla sain tietää, että lahjakortilla oli jäljellä ainoastaan 20 euroa. Menin keskiviikkona uudelleen sinne, ja ostin vielä seuraavat jutut:


Ostin siis koristeteippiä ja Fimomassaa. Olen ajatellut tehdä Fimomassasta koruja, ja nyt ostin valkoisen ja mustan värin. Lähden kesäksi eri paikkakunnalle kesätöihin, niin voi olla, että vasta syksyllä ehdin perehtyä Fimomassaan tarkemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti