keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Järjestelmällisyyttä

Kohta olen ollut jo viikon kotona Oulussa. On se kyllä hyvä olla taas kotona :) Kolmen kuukauden poissaolon jälkeen sitä kertyy kaikenlaista pientä puuhaa, mikä vie aikaa. Tämän vuoksi olen vain voinut ajatella koruja ja helmiä, mutta en ole ehtinyt edes koskea niihin. Viikonloppukin voi mennä vieraita kestitessä (ehkä). Jos he eivät tule, tiedän, mitä silloin teen....

Olen täss myös pohtinut, että jos olisi järjestelmällinen ja järkevä, merkitsisi ylös. mitä osia käytti koruissa. Tällöin voisi muistaa, että "ahaa, näitä korunosia ei kannata tilata, koska ne tummuvat" tai "nämä korunosat ovat hyviä ja kestäviä". Sen sijaan joudun pohtimaan, "olikohan  tämä se hyvä? vai oliko se tuo?" Ehkä joku muu on niin järjestelmällinen, minä vasta opettelen. Ja niin, eihän tässä ole helmitöitä tehty kuin vasta kaksi vuotta :D Oppia ikä kaikki!

Pienen jaarittelun jälkeen asiaan. Kun siis uutta ei ole syntynyt muuta kuin ajatuksissani, niin tässä sitten jotain vanhempaa. Kolme kappaletta rannekoruja, olkaatte hyvä.Kahdessa ensimmäisessä käytin 8 mm lasihelmiä. Viimeisen korun helmet ovat (jostakin) massasta.

Lasihelmistä tehty rannekoru 6 €
Lasihelmistä tehty rannekoru 6 €
Massahelmistä tehty rannekoru 6 €

Ps. massasta tuli mieleen, että ehkä pian löydän myös aikaa Fimomassalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti