torstai 10. syyskuuta 2015

Vihdoinkin (oikeasti) uutta!

En edes tohdi laskea, kuinka monessa aiemmassa postauksessani olen kertonut halustani ja aikomuksistani helmeillä ja tehdä uusia koruja. Aina on tullut jotakin muuta, minkä vuoksi ei ole ehtinyt perehtyä hemeilyn maailmaan. Mutta nyt vihdoinkin minulla on esitellä jotakin uunituoretta kamaa. Tein nämä korvakorut nimittäin eilen. joten tässä olkaa hyvä!


Okei, esittelin ja julistin näitä ehkä hiukan mahtipontisesti, ottaen huomioon, että nämä ovat hyvin perukorvakorut. Ketjuun tehdyt ja siinä se. Kuvakaan ei ole paras mahdollinen. Näitä on siis yhteensä neljä paria. Noiden sinisten takana on vielä kirkkailla biconeilla tehty pari. Mutta huomasin tuossa, että on hyvä aloittaa perusjutuilla. Suurin osa näistäkin helmistä ja ketjun osista tipahteli lattialle. Olin oikea mämmikoura! Se on jännä, tosin että joinakn päivinä, mikään ei pysy käsissä, mutta toisina päivinä kaikki sujuu kuin vettä vaan. Olen myös huomannut, että väsymyksellä ja nälällä on vaikutusta asiaan ;)

Nämä korvikset ajattelin laittaa myös myyntiin hintaan 5 €/ pari. 

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet päässyt vauhtiin:) Niinpä, joskus on päiviä kun mikään ei suju ja toisena onnistuu melkeinpä kaikki...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä..tässä pikkuhiljaa uusia koruja syntyy :)

      Poista