perjantai 25. syyskuuta 2015

Värikkäitä avainkaulakoruja (ja muutakin tekstiä)

Olen superinnoissani uudesta harrastuksestani. Nimittäin Pilateksesta! Innostuin siitä kesällä, ja hiukan sitä itseopiskelin muutaman liikkeen kautta. Kuitenkaan sitä ei itse osaa tehdä niin hyvin ilman ohjausta. Senpä vuoksi ilmottauduin Oulun korkeakoululiikunnan pilates-kursseille; nyt on peruskurssi menossa, ja oon kyllä tykännyt. Jotenkin on se tunne, että se on miun laji. Oon joskus harrastanut joogaa (oisko ollu hathajooga? en mee vannomaan), ja tykkäsin siitäkin. Ja kerrankin miulle tuli tää liikuntainnostus "oikeaan aikaan". Yleensä se saattaa tulla joskus lokakuussa tai maaliskuussa. Silloin on aika turha katsella mitään kursseja, kun kaikki on menossa jo puolessavälissä.

Tämän pienen kokemukseni kautta, kuitenkin miusta tuntuu, että pilates on enemmän se miun juttu. Aika kliseisesti sanottu, mutta niin se vain on. Mie en muutenkaan oo ikinä ollut mikään hikiliikunnan ystävä, pikemminkin hyötyliikunnan :D Jotenkin välillä suorastaan huvittaa, kuinka jotkut valittaa, kun kesällä lihoo, kun ei oo ohjattua liikuntaa. Miusta taas tuntuu, että kesällä nimenomaan laihtuu, koska ainakin itse liikun sillon enemmän ulkona ja esim. pyöräilen joka paikkaan. Mutta nyt tämän syksyn käyn noilla pilatestunneilla. Keväällä sitten katson, onko kursseja silloinkin, vaiko ei.

Ja nyt kun olen onnistuneesti puhunut muustakin kuin helmeilystä, niin nyt on aika hypätä takaisin helmeilyyn. (Niin, en edes jaksanut keksiä sopivaa aasinsiltaa pilateksesta helmeilyyn..molemmat on rauhallisia ja vaativat keskittymistä?) No, joka tapauksessa. tässä kaksi värikästä avainkaulakoru. Tein ne puuhelmistä ja vahatusta puuvillanarusta. Toisen olenkin jo myynyt, mutta toinen vielä odottaa kotia. Hinta on 16 € :)

Tämä kappale on vielä myymättä :)


Ja tämä on jo myyty. Oli kuulemma mieluinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti