sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joulupaketteja

Blogien maailmassa joulu alkaa jo näkyä, niin myös täälläkin (tosin hyvin hillitysti). Eilen tein ensimmäiset joulutortut, ja kyllä ne vaan on maukkaita :) Kuten jo aiemmin mainitsinkin, osa korutekeleistäni päätyy myös joululahjoiksi. Se onkin korublogissa huono puoli, että niitä pääsee esittelemään sitten vasta tammikuussa. Tosin hyvä puoli on se, että olen muistanut kuvata lahjat :D Parina edellisenä vuonna kun olen sen tyystin unohtanut.

Tämän vuoden lahjojen tekemisen aloitin tietyllä tavalla nurinkurisesti. Olihan minulla siis suunnitelma joululahjoista, mutta ei kuitenkaan vielä tarkempaa kuvaa esimerkiksi niiden koosta. Kuitenkin aloitin tekemällä ensin lahjapaketit :D Taittelin nuo lahjapussukat kartongista. Ohjeen katsoin youtubesta. Sen jälkeen oli sitten pakko tehdä jo pari lahjaa, että  nuo pussukat sai suljettu juuttinarulla. Myös pakettikortit leikkelin itse. 


Kuva ei ole ehkä maailman paras, mutta kai siitä saa edes ajatuksen, millaiset lahjapussit oikein ovat. Minun täytyisi kyllä todella tehdä jonkilainen minimalistinen valokuvaustudio itselleni (+parempi kamerakin olisi aika kiva). Tosin todennäköisesti jo pieni "studio" auttaisi asiaa huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti