tiistai 24. marraskuuta 2015

Lavatuunausta

Nyt taas jotain aivan muuta kuin koruilua. Tuossa syksyllä jo sain oivan tuuman tehdä kuormalavoista JOTAKIN. Sitten mieheni kanssa hetken tuumailtuamme tulimme siihen tulokseen, että parvekkeelle voisi tehdä jonkinlaisen telineen. Ja tuumasta toimeen. Kuormalavat saimme naapuritontilta, kun siellä oli menossa koko talon julkisivuremontti. Onneksi ei siis tarvinnut kannella niitä pitkälti (tuollaiset kun eivät millään meidän autoon mahdu). 

Aloitimme lavojen tuunaamisen toki ensin suunnittelulla ja mittaamisella. Sitten maalasimme ne valkoisiksi. (Jätimme ne tosin hiukan kuultaviksi). Yhdestä lavasta teimme tuon päällilevyn, jossa on kissojen istumapaikka (kuningattarenistuin, kuten minä sitä kutsun). Noissa kuvissa keskimmäiset osat ovat auki hyllyinä, mutta ne menvät siis myös kiinni. Laitoimme niihin saranat ja magneettien avulla ne pysyvät kiinni. Loppusilauksena laitoimme ledvalot lavojen taakse :)

Ja tässä kuva valmiista työstä. Noihinhan saa koukuilla sitten kiinni vaikka kukkia tai yrttejä kesällä :)

Tosin kukat ja yrtit voivat tuhoutua, koska kissamme ovat hyvin innoissaan noista lavoista. Niiden päältä on hyvä katsella maailman menoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti